Painters blend van Gogh

Vorige Artikel 2 van 7 Volgende
€ 25,95

van Gogh

Deze blends worden gemaakt door verschillende, bij elkaar passende kleuren samen in een lont te kammen. Zo ontstaat een schilderachtig multicolour effect. Deze extra fijne, zeer goed viltende, Mulesing-Free merino lontwol heeft een fijnheid van ca. 19 micron en is dus zeer geschikt voor gebruik in kleding die op de huid wordt gedragen.
 
Bedenk eens wat je er allemaal van kan maken, mooie woonplaids, kussens, mode accessoires en wat je nog meer kan bedenken.

Deze spectaculaire  blend hebben we van Gogh genoemd. Kijk maar eens naar de schilderijen die hij maakte in de Provence!
Lontwol  is een natuurproduct, daardoor kan de kleur op de foto afwijken van de werkelijke kleur. De foto is een indicatie. Bovendien zien kleuren op de verschillende schermen er soms ook nog net wat anders uit.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren!

Duurzaam:

Wol groeit in de natuur, op de huid van het Merino schaap. Na het scheren groeit het weer, telkens weer. Wol doet de natuur geen kwaad, wol is juist letterlijk in staat zichzelf en de nabije lucht te zuiveren.

Over de wol:

De wol is  100% Europese  Merino schapenwol, een van de fijnste en zachtste wolsoorten ter wereld. 
Het jeukt niet en irriteert uw huid niet, integendeel het voelt ongelooflijk zacht en prettig aan. 
Het wolgaren is hypoallergeen, antibacterieel en voert vocht weg van je huid. 
De wol is ook nog eens warmte regulerend.
De wol is in de EU vervaardigd door een gecertificeerd bedrijf.   

LET OP:
Kleuren kunnen op ieder scherm wat anders overkomen. 

Veel plezier met dit mooie natuurproduct!

© 2021 - 2022 Lontwol XXL, merino lontwol voor DHZ breien en grof gebreide woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel